Control İndir | Full | Türkçe Yama | v1.13 Update | Dlc



İçerisinde fantastik bir hikaye ve muazzam bir oynanışa sahip olan aksiyon macera oyunudur . Aksiyon oyunlarını seviyorsanız bu oyuna bir şans verebilirsiniz . Her oyunda olduğu gibi eksik kaldığı yönler olsa da kendi alanında başarılı bir oyun .

Oyunun hikayesi : Control, Amerika Birleşik Devletleri içerisindeki Kontrol Bürosu denen bir yerde geçiyor. Devlet ile çalışan ve kendi içlerinde bile gizli işler yapan Kontrol Bürosu, aslında dünya dışı gizemlere sahip. Bu büronun binasını normal bir gözle görebilmek imkansız. Bu binayı bulabilmek için onu gerçekten aramanız gerekiyor ve kontrol ettiğimiz karakter olan Jesse de bu büroyu arıyor.

Oyunun hikayesi, bu büronun tamamen içinde geçiyor. Jesse, bu büroya bir sırrı çözmeye gidiyor; Jesse ve Dylan isimli kardeşi, geçmişte bir obje ile oynuyor ve farklı bir boyuttan, varlıkları bizim dünyamıza çekiyor. Bu tip durumlarla ilgilenen ve hatta o boyutu bir güç olarak kullanan Kontrol Bürosu ise Dylan’ı götürüyor, Jesse ise kendisinden hiç haber alamıyor ve seneler sonra kardeşinin peşine düşüyor.

Jesse, bir diğer boyut ile konuştuğu günden beri kendi kafasında, Polaris ismini verdiği ikinci bir sese sahip. Bu ses, başlı başına bir varlık ve çok güçlü. Bu varlık, o kadar güçlü ki öbür boyuttan gelen ve normal her insanı etkileyen çok güçlü virüsler, bizim karakterimizi etkilemiyor. Hatta Polaris sayesinde, öbür boyut ile çok kolay bir şekilde etkileşime geçebiliyoruz ama ortada büyük bir problem var.

İşletim Sistemi : Windows 7 + (64-Bit)
İşlemci : Intel Core i5-7500U / AMD Ryzen 3 1300X.
Bellek : 8 GB RAM.
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 580.
VRAM : 2 GB VRAM.
DirectX : Sürüm 11.
Depolama : 55 GB Boş sabit disk alanı
 


Xatab

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Türkçe Yama

Türkçe Yama İndirme Linki : Bağlantı
Türkçe Yama Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Yamayı hazırlayan ekibin sitesi : auraceviri.com

Oyunun kurulumu : Xatab sürümü indirip setup yapmanız yeterlidir . Türkçe yama kurulumu indireceğiniz rar dosyasının içerisinde mevcuttur .

Yorum Gönder

2 Yorumlar

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)