Anno 1800 İndir | Full | Türkçe Yama | v9.2.972600 Complete Edition Dlc



Anno 1800 Türkçe v9.2.972600 Complete Edition Tüm DLC Strateji Simülasyon Oyunu İndir

Anno 1800 , 19. yüzyılda Sanayi Çağı'nın şafağında geçer . Diğer Anno oyunları gibi Anno 1800 de bir şehir kurma ve strateji oyunudur. Sömürge ticareti bağlamında kurulurken , öne çıkan mimari Viktorya Dönemi ve ekonomik motor fabrika işçiliğidir . Anno 1800'ün temel oynanışı , vatandaşların , işçilerin ve zanaatkârların ihtiyaçlarının üretim ve tedarik zincirlerinin yönetiminin merkezinde olduğu Eski Dünya'da gerçekleşiyor.. Eski Dünya'daki emekçilerin satın almak istediği ürünleri üreten paralel bir Yeni Dünya şehri var, bu nedenle ticaret yollarının oluşturulması gerekiyor. 18. yüzyıldan kalma kolonyal selefi Anno 1701'in aksine , oyun, oyuncunun şehri planlamasına yardımcı olan bir plan özelliğine sahiptir. 

Oyunda ayrıca bir hikaye kampanyası, bir sanal alan modu ve çok oyunculu mod bulunuyor . Gibi Anno 2205 selefi, mücadele ve şehir bina oturumları aksine ayrılmış olmadığı halde, oyun, oturumlu oyun bulunmaktadır. Anno 1800 , klasik bir şehir kurma oyununa rastgele oluşturulmuş haritalara ve ticaret yollarına , oyuncuyla aynı harita üzerinde inşa edilen yapay zeka (AI) rakiplerine ve bir orduya entegre oluyor.

Anno 1800'ün çekicilik derecesi, sanayileşmenin nüfus üzerindeki etkisiyle boğuşuyor . Her fabrikada şehrin çekicilik derecesi düşer ve gelişmekte olan bir sanayi bölgesi çevresindeki alanın derecesi de etkilenir. Turistler şehrin gelirine katkıda bulunurlar ve doğal alanlara, yerel şenliklere ve çeşitli dekoratif süslemelere akın ederler, ancak kirlilik , yerel huzursuzluk ve gürültülü ya da kötü kokulu endüstriden hoşlanmazlar . 

Planı modu Anno 1800 seri yeni ürünlerinden biridir. Oyuncuya, gerçekten onları inşa etmek için hemen değerli kaynaklar harcamadan, kontrast planlı binalar ile şehirlerini planlamalarına izin vererek yardımcı olur. Bir oyuncunun kaynakları yetersizse, plan binası daha sonra inşa edilmek üzere şehir haritasına yerleştirilebilir. Planlama yapıldıktan ve gerekli kaynaklar toplandıktan sonra, her bir plan yapısı tek bir tıklama ile inşa edilebilir.


64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
İşletim Sistemi : Windows 10 (64-bit)
İşlemci : Intel Core i5-4460 / AMD Ryzen3 1200 – 3.1 Ghz
Bellek : 8 GB RAM
Ekran Kartı : NVIDIA GTX 670 / AMD Radeon R9 270X
VRAM : 2 GB
DirectX : Sürüm 11




Fitgirl Repack (sıkıştırılmış)

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Türkçe Yama

Türkçe Yama İndirme Linki : Bağlantı
Türkçe Yama Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Oyunun kurulumu : Repack sürümdür , setup yapmanız yeterlidir . Yama kurulumu indireceğiniz dosyanın içinde mevcuttur .

Yorum Gönder

0 Yorumlar