Hellblade: Senua's Sacrifice İndir | Full | Türkçe | v1.03 Repack



Hellblade: Senua's Sacrifice , iki tür oynanışa bölünmüştür: Birincisi, Senua'nın özgürce yürümesine ve çevresiyle etkileşime girmesine izin verir. Bu bölümler, Senua bir yerden diğerine giderken seslendirme yoluyla hikayeye ya da daha da ilerlemek için bir bulmacanın veya bir tür meydan okumanın çözümüne odaklanıyor. Bulmacayla ilgili olayları tetiklemek için durumu nedeniyle olayları diğer insanlardan farklı görme eğilimine atıfta bulunarak "odak" olarak bilinen bir kapasiteyi kullanabilir. O oyun boyunca gizli totemler onu odak kullanıyorsa, üzerinden bir bellek tetikleyen üstten konuşma , onu söylüyorum arkadaşı Druth ait Norsemen hikâyeleriyle ; Kırk dördünün hepsini etkinleştirmek, oyunun doruk noktasından kısa bir süre önce Druth'un arka planına kadar uzanan bonus bir ara sahneyi tetikler.Birkaç alan , Senua ölmeden önce güvenli bir bölgeye ulaşmak veya çevresinin yapısını değiştirmek için odaklanma yeteneğini kullanmak gibi kendi özel mekaniklerini veya denemelerini içerir.

Ek olarak, Hellblade , ara sıra patronlar da dahil olmak üzere, ilerlemesini engelleyen Nororsemen'in yanlış biçimlendirilmiş temsillerine karşı savaşır . Bu dövüşler sırasında, Senua kılıcını çıkarır ve kameranın otomatik olarak odaklandığı düşmanlarından birine doğru döner; hızlı veya ağır olmak üzere iki tür saldırı kullanabilir, bir düşmanı tekmeleyerek saldırılarını engellemesini, savuşturmasını veya kaçmasını engelleyebilir . Ayrıca odaklandığı rakibi, yaklaşmak veya doğrudan saldırmak veya tekme atmak için hücum edebilir. Yeterince savuşturur veya kaçarsa, savaşta odaklanma yeteneğini düşmanlarından daha hızlı hareket etmek veya bazılarının oluşturduğu gölgeleri dağıtmak için kullanabilir, bu da onları normal saldırılara karşı dayanıklı hale getirir.Gramr'ı aldıktan sonra, Senua ağır saldırılarını ek hasar için yükleyebilir ve daha verimli savuşturabilir, her ikisi de odaklanma yeteneğini kullanmasına izin verebilir. Senua güçlü bir vuruş ya da arka arkaya birkaç vuruşla karşılaşırsa yere düşer ve oyuncu, bir düşman ona ölümcül bir darbe indirmeden önce ilgili düğmeye olabildiğince hızlı bir şekilde basmalıdır; zamanında kalkmazsa ölür. Ölüme ne kadar yakınsa, ayağa kalkması o kadar zor olur; Zaten ölüme çok yaklaşmışsa, düzenli bir vuruştan da ölebilir.


İşletim Sistemi : Windows 7, 8, 10
İşlemci : Intel Core i5 3570K / AMD FX-8350
Bellek : 8 GB RAM
Ekran Kartı : NVIDIA GTX 770 / AMD Radeon R9 280X
VRAM : 2 GB VRAM
DirectX : Sürüm 11
Depolama : 30 GB kullanılabilir alan



Goob Repack

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Oyunun kurulumu : İndireceğiniz dosyalar üzerinden setup yapmanız yeterlidir . Oyun orijinal Türkçe dil desteklidir . Rusça veya İngilizce açılması durumunda oyun içi dil ayarlarından düzenlemeniz gerekir .

Yorum Gönder

0 Yorumlar