GreedFall İndir | Türkçe Yama | Full Pc



Büyüyle dolu, zenginlikler, kayıp sırlar ve fantastik yaratıklarla dolu uzak bir adaya ayak basarken keşfedilmemiş yeni toprakları keşfedin.

Arkadaşlarınızla ve tüm fraksiyonlarla arkadaş olurken veya onlara ihanet ederken bu yeni dünyanın kaderini şekillendirin. Diplomasi, aldatma ve güç ile yaşayan, gelişen bir dünyanın parçası olun - gidişatını etkileyin ve hikayenizi şekillendirin.

Temel bir rol yapma deneyimine katılın - savaş, diplomasi, aldatma veya gizlilik yoluyla çok sayıda farklı yolla görevleri gerçekleştirin ve hedefleri tamamlayın.
Karakter ilerlemesinde tam özgürlük - erkek veya kadın olarak oynayın, görünümünüzü özelleştirin ve yeteneklerinizi, büyülerinizi ve becerilerinizi özgürce seçin.
Gizemli bir sihir dünyasına dalın - büyük bir yolculuğa başlayın ve doğaüstü varlıklar tarafından korunan antik sırları, adanın dünyevi büyüsünün tezahürlerini ortaya çıkarın.



64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64 bit)
İşlemci: Intel Core i5-3450 (3.1 GHz) / AMD FX-6300 X6 (3,5 GHz)
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: 2 GB, GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
Depolama: 25 GB kullanılabilir alan



Repack

Oyun Dosyası İndirme Linki: Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki: Bağlantı

Türkçe Yama

Türkçe Yama İndirme Linki: Bağlantı
Türkçe Yama Alternatif İndirme Linki: Bağlantı

Hoodlum

Oyun Dosyası İndirme Linki: Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki: Bağlantı

Oyunu ister repack ister hoodlum üzerinden setup (hoodlumda ek olarak crack) işlemiyle kurabilirsiniz. Türkçe yamanın kurulum indireceğiniz dosyada mevcuttur.

Yorum Gönder

0 Yorumlar