Hades İndir | Full Pc | Türkçe Yama | v1.37133 Dlc



Oyuncular Hades'in oğlu Zagreus'u , yeraltı dünyasından kaçarak Olympus Dağı'na ulaşmaya çalışırken, zaman zaman diğer Olimpiyatçılardan kendisine verilen hediyelerle kontrol ediyor Her koşu, oyuncuya düşmanlar ve ödüllerle dolu rastgele bir dizi oda aracılığıyla meydan okur. Oyun bir hack and slash dövüş sistemine sahip; Oyuncu, ilerlemeye zarar vermekten olabildiğince kaçınırken onları yenmek için ana silah saldırısı, atılma gücü ve büyü yeteneğinin bir kombinasyonunu kullanır. Zagreus sıklıkla ölecek olsa da, oyuncu kazanılan hazineyi belirli nitelikleri geliştirmek veya sonraki koşularda kaçma şansını artırmak için yeni silahların ve yeteneklerin kilidini açmak için kullanabilir.

Hades , prosedürel anlatı hikaye anlatımını keşfetmek istedikleri bir oyun olan Supergiant's Pyre'ı takiben geliştirildi , ancak ana oyunun doğası gereği, oyuncuların bunu keşfetmek için Pyre'ı birkaç kez oynamadıklarını keşfetti. Hades'in roguelike yapısı, onlara bu dallanma hikayelerini birden fazla koşu boyunca oyuncuya anlatma fırsatı verdi.

İşletim Sistemi : Windows 7 +
İşlemci : Intel Pentium E5700 @ 3.00GHz / AMD Athlon II X2 250
Ekran Kartı : GeForce GT 1030 / Radeon HD 6850
Kullanılmayan Ram Miktarı : 4 GB RAM
Boş Depolama Alanı : 10 GB
Direct X Versiyonu : Directx 9



Repack

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Türkçe Yama (Google Drive)

Türkçe Yama İndirme Linki : Bağlantı
Türkçe Yama Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Türkçe Yama (DosyaCo)

Türkçe Yama İndirme Linki : Bağlantı

Oyunun ve yamanın kurulumu youtube kanalımızda mevcuttur . Tr yamayı google drivedan indirirken hata alırsanız dosyaco üzerinden indirebilirsiniz . 

Yorum Gönder

0 Yorumlar