Mafia Definitive Edition İndir | Full Pc | Türkçe Yama



Mafia: Definitive Edition Hangar 13 tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayımlanacak olan aksiyon-macera video oyunudur. 2002'de çıkan video oyunu Mafia'nın yeniden yapımı olan oyun Mayıs 2020'de duyuruldu ve 25 Eylül 2020'de piyasaya sürüldü. Oyunun hikâyesi 1930'larda kurgusal bir şehir olan Lost Heaven'da geçmektedir. Oyun, Tommy Angelo adlı karakterin Salieri suç ailesi içindeki yükselişini ve düşüşünü konu alıyor.

Orijinal oyunun yeniden yapımı olarak tasarlanan Mafia: Definitive Edition, orijinal oyundan misyonlar taşımasına rağmen, yeni görevler ve genişletilmiş bir hikâye ile geliştirildi. Oyuncular, 2002 oyununda olduğu gibi tek oyunculu mod boyunca Tommy Angelo karakterini kontrol ediyorlar.

Salieri ailesinin iki üyesi olan Paulie ve Sam'i Morello'nun adamlarının kurduğu pusudan kurtaran yoksul taksi şoförü Thomas Angelo, Paulie ve Sam'a yardım ettiği için kendisini öldürmeye gelen saldırganlarından kaçtıktan sonra Büyük Buhran'ın getirdiği ekonomik zorluklar nedeniyle başka seçeneği kalmayınca Salieri suç ailesine katılmak zorunda kalır.

Thomas Angelo, çökmekte olan yaşam tarzı yüzünden hayal kırıklığına uğradığı ve ailesinin can güvenliğinden korktuğu için Salieri suç ailesi aleyhinde tanıklık etmek için Dedektif Norman'la tanık koruma programına katılır.



64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit.
İşlemci: Intel Core-i7 3770 3.4GHz / AMD FX-8350 4.2GHz.
Bellek: 16 GB RAM.
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1080 / AMD Radeon RX 5700.
DirectX: Sürüm 11.
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan.



Xatab Repack

Oyun Dosyası İndirme Linki: Bağlantı

Türkçe Yama

Türkçe Yama İndirme Linki: Bağlantı

Oyunun kurulumu için setup yeterlidir. Yamanın kurulum bilgileri indireceğiniz dosyada mevcuttur.

Yorum Gönder

0 Yorumlar