Star Wars Jedi: Fallen Order İndir | Full Pc | Türkçe Yama | Dlc



Sinematik, Sürükleyici Dövüş – Jedi: Fallen Order, önünüze çıkan engelleri aşmak için kullanmanız gereken bir dizi güçlü Force yeteneğiyle ortak olan yenilikçi ışın kılıcı savaş sistemi (darbe, savuşturma, kaçma) aracılığıyla Jedi olma fantezisini sunar yol. Bu savaş sistemi sezgiseldir ancak maceranız boyunca yeni güçler ve yetenekler kazandıkça nüanslarında tam olarak ustalaşmak için eğitim ve pratik gerektirir.

Yeni Bir Jedi Hikayesi Başlıyor - İmparatorluktan kaçan eski bir Padawan olarak, İmparatorluk Engizisyoncuları Jedi Düzeni'ni canlandırma planınızı keşfetmeden önce eğitiminizi tamamlamanız gerekir. Eski bir Jedi Şövalyesi, huysuz bir pilot ve korkusuz bir droid tarafından desteklenen, hikaye odaklı bir macerada İmparatorluğun kötü entrikalarından kaçmalısınız. Savaş, keşif ve bulmaca çözme odaklı çok çeşitli zorlukları keşfedin ve üstesinden gelin.

Galaksi Bekliyor - Eski ormanlar, rüzgarlı kaya yüzleri ve perili ormanlar, bir sonraki ne zaman ve nereye gideceğinize karar verme özgürlüğü ile Jedi: Fallen Order'da keşfedeceğiniz benzersiz biyomlardır. Yeni güçlerin ve yeteneklerin kilidini açtıkça, haritaları yeni yollarla yeniden geçmek için fırsatlar açılır; Keşfetme şeklinizi artırmak için Güçten yararlanın. Bununla birlikte, İmparatorluk, Jedi Düzeni'nin tüm kalıntılarını yok etme çabalarında her adımınızı aktif olarak avlarken, hızlı hareket edin.


64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64 bit Windows 7/8.1/10
İşlemci: AMD FX-6100/Intel i3-3220 +
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7750, NVIDIA GeForce GTX 650
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 55 GB kullanılabilir alan



Repack

Oyun Dosyası İndirme Linki: Bağlantı

Türkçe Yama

Türkçe Yama İndirme Linki: Bağlantı

Yama kurulum videosu: Bağlantı

Codex

Oyun Dosyası İndirme Linki: Bağlantı

Repack kurulum için setup yeterlidir. Codex kurulumda setup ve crack yapmalısınız. Oyunun kurulum videosu youtube kanalımızda mevcuttur. Yamanın kurulumu için; indirdiğiniz dosyayı oyunun kurulu olduğu dosyalara kopyalayıp onaylamanız yeterlidir. Yama için kurulum videosu bıraktım.

Yorum Gönder

0 Yorumlar