Doom (2016) Full Pc İndir | Türkçe Yama | v6.66u9 Update 9 Dlc | Repack - Cpy



Birinci şahıs nişancı türüne öncülük eden ve çok oyunculu Deathmatch'i yaratan stüdyo olan id yazılımı tarafından geliştirilen DOOM, son derece eğlenceli ve zorlu bir modern nişancı deneyimi olarak geri dönüyor. Acımasız iblisler, inanılmaz derecede yıkıcı silahlar ve hızlı, akıcı hareket, ister tek oyunculu kampanyada Cehennemin derinliklerinde iblis ordularını yok ediyor olun, ister çok sayıda çok oyunculu modda arkadaşlarınızla rekabet edin, yoğun, birinci şahıs savaşın temelini sağlar. modlar. İçeriğinizi kolayca oluşturmak, oynamak ve dünyayla paylaşmak için DOOM SnapMap oyun düzenleyicisini kullanarak oyun deneyiminizi genişletin.

Buraya bir amaç için geldiniz. Union Aerospace Corporation'ın Mars'taki devasa araştırma tesisi, şiddetli ve güçlü şeytanlar tarafından boğulmuş durumda ve onların dünyası ile bizim dünyamız arasında yalnızca bir kişi duruyor. Yalnız DOOM Marine olarak, tek bir şey yapmak için harekete geçtiniz - hepsini öldürün.


İşletim Sistemi : Windows 7/8.1/10 (64-bit sürümleri)
İşlemci : Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 veya daha iyisi
Bellek : 8 GB RAM
Ekran Kartı : NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB veya daha iyisi
Depolama : 55 GB kullanılabilir alan



Fitgirl Repack

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Türkçe Yama 

Türkçe Yama İndirme Linki : Bağlantı
Türkçe Yama Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Cpy

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Repack üzerinden windef kapatıp setup yapmalısınız . Ram kutucuğu çıkarsa işaretleyin . Cpy kurulumda setup ve crack yapmalısınız . Yama kurulumu setup şeklindedir , oyunun kurulu olduğu dizini seçip kurulum yapmanız yeterlidir .

Yorum Gönder

0 Yorumlar