October Night Game İndir | Full Pc | Türkçe



October Night Games iki gizemli tarikat arasında geçen ve 1-6 oyuncu ile oynanabilen bir dijital kart oyunudur. Dünya ne zaman bir ikilem arasında kalsa, yardıma bu takımlardan birisi koşar.
Bu ikilem kararları Cadılar Bayramı'nda gece çöküp dolunayla birleştiği zaman verilir ki Harici Tanrılar zamanı gelince tüm haşmetiyle âlemimize dönebilsin, Geçitler ise tarikatçıların elindedir. Tabii sene içindeki yegâne karar bu değildir.

İki taraf da Harici Tanrılara tapıp ayin düzenleyerek güçlenir ancak hedefleri farklıdır: Sarraflar dünyayı değiştirmek isterken, Bekçiler de bunları durdurmak için gece gündüz demeden çalışır.
Kimin hangi takımda olduğu bilinmez, o yüzden tek dostun sihir, simya ve sosyal çıkarım yeteneğidir. Güvenebileceğin yegâne dostun yanında dolanan eşsiz yetenekli yoldaşındır.
Kan dolu ayinler düzenlemen, simyasal özleri karıştırman ve kent halkı yanında şeytani varlıklardan kendini koruman gerekir. Her oynayış ayrı bir heyecan hissi, entrika ve sihir getirir. Yasaklı sihirlerle akrobatlık yapmaya hazır mısın?


64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi : Windows 7 +
Bellek : 4000 MB RAM
Ekran Kartı : onboard (DirectX 11 compatible)
Depolama : 800 MB kullanılabilir alan



Hazır Kurulu

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

İndirip exeden oynayabilirsiniz . İyi eğlenceler !

Yorum Gönder

0 Yorumlar