Resident Evil 6 İndir | Türkçe Yama | Full Pc | v1.6



Aksiyon ve hayatta kalma korkusunu harmanlayan Resident Evil 6, 2013'ün dramatik korku deneyimi olmayı vaat ediyor. Resident Evil'in favorileri Leon S. Kennedy, Chris Redfield ve Ada Wong, Jake Muller'ın da aralarında bulunduğu yeni karakterlerle yeni bir korkuyla yüzleşmek için bir araya geliyor. Anlatı Kuzey Amerika, savaşın yıktığı Doğu Avrupa eyaleti Edonia ve Çin'in Lanshiang şehri arasında hareket ederken öldürücü C-virüsü.

Her biri hem çevrimdışı hem de çevrimiçi, tek başına veya eşli oyun için kendi baş kahramanlarına sahip dört farklı, ancak iç içe geçmiş hikaye dizisiyle, Resident Evil 6 hem farklı bakış açıları hem de oyun stilleri sunmakla kalmayacak, aynı zamanda yenilikçi Crossover mekanik oyuncuları ekip oluşturabilecek ve korkuyu paylaşabilecek. Oyun sırasındaki önemli anlarda, belirli bir durumu ele almak için en fazla dört oyuncu çevrimiçi olarak bir araya gelebilir ve bazı aşamalarda oyun derinliğini daha da artırmak için olağan ortaklıklar değiştirilir.



İşletim Sistemi:Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8
İşlemci: Intel® CoreTM2 Duo 2.4 Ghz veya daha iyisi, AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz veya daha iyisi
Hafıza2 GB RAM
GrafiklerNVIDIA® GeForce® 8800GTS veya daha iyisi
DirectX9.0c
Sabit Disk16 GB HD alan



Reloaded

Oyun Dosyası İndirme Linki: Bağlantı

Türkçe Yama

Türkçe Yama İndirme Linki: Bağlantı

Repack

Oyun Dosyası İndirme Linki: Bağlantı

Oyunun kurulumu için repack veya reloaded kurulum yapmalısınız. Repack kurulumda windefender kapatıp setup yapmanız yeterlidir. Reloaded kurulum için setup ve crack yapmalısınız. Türkçe yama da setup yapmanız yeterlidir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar