The Walking Dead Season 2 Full Pc İndir | Türkçe Yama | Episode 1-5



The Walking Dead: Sezon İki, ölümsüz kıyamet tarafından yetim kalan genç bir kız olan Clementine'in hikayesine devam ediyor. Kendi başının çaresine bakmak zorunda kaldı, delirmiş bir dünyada nasıl hayatta kalacağını öğrenmek zorunda kaldı.

The Walking Dead'in Birinci Sezonunda görülen olayların üzerinden aylar geçti ve Clementine güvenlik arıyor. Ama yaşayanlar ölüler kadar kötü – ve bazen daha da kötü – olabiliyorken sıradan bir çocuk hayatta kalmak için ne yapabilir? Clementine olarak, ahlakınızı ve hayatta kalma içgüdünüzü test edecek durumlar ve ikilemlerle sınanacaksınız. 2012'nin Yılın Oyunu'nun devamı niteliğindeki bu oyunda, kararlarınız ve eylemleriniz etrafınızdaki hikayeyi değiştirecek.


İşletim Sistemi: Windows XP +
İşlemci: Core 2 Duo 2 GHz veya eşdeğeri
Bellek: 3 GB RAM
Ekran Kartı: 512 MB RAM'li ATI veya nVidia kartı
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX 9.0c ses aygıtı



R.G Mechanics

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı

Türkçe Yama

Türkçe Yama İndirme Linki : Bağlantı

Oyunun kurulumu için setup yapmanız yeterlidir. Yamanın kurulumu da setup şeklindedir, oyunun kurulu olduğu dizini seçip kurulum yapın. İyi eğlenceler!

The Walking Dead Oyunlarının Sıralaması


- The Walking Dead Michonne
Episode 1
Episode 2
Episode 3

Oyunları belirttiğim sırada oynarsanız senaryoyu bölmeden ve doğru şekilde oynayabilirsiniz. Final sezonun altında bulunan The Walking Dead oyunları ana hikayeden ayrı mini serilerdir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar