Marvel's Guardians Of The Galaxy İndir | Full Pc Episode 1-2-3-4-5 | The Telltale Series



Marvel'in Galaksinin Koruyucuları'na yeni bir bakışla evrende vahşi bir yolculuğa çıkın. Bu üçüncü şahıs aksiyon-macera oyununda, sen Star-Lord'sun ve cesur ama şüpheli liderliğin sayesinde, alışılmadık kahramanlardan oluşan tuhaf bir ekibi sana katılmaya ikna ettin. Bir pislik (kesinlikle sen değil) bir dizi felaketli olay başlattı ve yalnızca siz tahmin edilemez Muhafızları gezegenler arası toplam erimeyi önleyecek kadar uzun süre bir arada tutabilirsiniz. Element Blaster'ları, takım takımları vuruşlarını, jet botla çalışan dropkick'leri kullanın, hiçbir şey sınırsızdır.

Her şeyin planlı olacağını düşünüyorsanız, eylemlerinizin sonuçlarının Muhafızları tetikte tutma garantisi ile sürprizlerle dolu bir dünyadasınız demektir. Bu orijinal Marvel'in Galaksinin Koruyucuları hikayesinde, güçlü yeni varlıklarla ve ikonik karakterlere benzersiz yaklaşımlarla yollarınız kesişecek, hepsi galaksinin kaderi için bir mücadele içinde. Evrene neyden yapıldığını göstermenin zamanı geldi.


64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 64Bit
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4GHz
Bellek: 3 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GTS 450+ with 1024MB+ VRAM
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan



Codex

Oyun Dosyası İndirme Linki: Bağlantı

Oyunun kurulumu için indirdiğiniz iso dosyasından sanal disk oluşturun. Sanal diskteki setup üzerinden kurulum yapın. Ardından sanal diskteki crack klasöründen crack yapın. İyi eğlenceler!

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. bilader neden milleti kandırıyosun 2017 de çıkan oyun bu. yeni çıkan oyun diye indirmiştim

    YanıtlaSil
  2. Admin bu sana gerçekten hiç yakışmamış yeni oyunun cracki daha çıkmadı ama çıkmış gibi insanları kandırmaya çalışıyorsun :/ senden beklemezdim...

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)