Diablo 3 İndir | Full | Pc



Diablo III, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayımlanan aksiyon-rol yapma oyunu serisi Diablo'nun üçüncü oyunudur. 28 Haziran 2008'de BlizzCon oyun konferansında duyurulan oyun, 15 Mayıs 2012'de Microsoft Windows ve OS X için yayımlandı.

Dünya taşını yok eden Tyrael ortadan kaybolur. Diablo, Mephisto ve Baal olarak adlandırılan 3 büyük iblisin ruhtaşları yok edileli 20 yıl olmuştur. Artık her şey unutulmaya yüz tutmuş ve insanlar gündelik yaşamlarına gömülmüşken cennet ve cehennem arasında bir savaş başlar. İki taraf da birbirine son sürat saldırır.
Bu arada dünyada da garip şeyler olmaya başlamıştır. Sebepsiz ölümler ve açıklanamaz olaylar eskileri yaşamış ve görmüş olan birini şüpheye düşürür. Deckard Cain tüm bunları araştırmak için yeniden Tristram'a gelir. Başka bir iblisin dünyaya geldiğini düşünen Cain Tristram Katedralinin yıkıntıları arasında ipuçları arar. Bu sırada cennet ve cehennem arasındaki savaş iyice kızışır ve Diablo'nun savaşı ölümlüler dünyasına sıçrar. Gökyüzünden ateş ve dumanlar içinde bir meteor düşer ve insanları dehşete düşürür.
Sanctuary'nin birçok yerinden insanlar ve kahramanlar bu garip olayları araştırmak için Tristram'a gelirler. İşaretler açıktır. Diablo bir kez daha dünyaya gelmiştir.


İşletim Sistemi : Windows 10 (64-bit)
İşlemci : Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2 5600 – 2.8 GHz.
Bellek : 4 GB RAM.
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870.
VRAM : 1 GB VRAM.
Depolama : 25 GB boş alan.



Oyun

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı

Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Yükleme talimatları: Antivirüs'ü devre dışı bırakın!
1) Setup.exe dosyasını çalıştırın ve oyunu yükleyin. Oyuna başlıyoruz ve güncellemeyi bekleriz, o zaman oyunda oyuna gireriz, RUS dilini seçeriz ve oyun Rus dilini indirmeye başlar, indirdikten sonra oyunu kapatırız.
2) vcs_web.exe dosyasını çalıştırın ve yükleyin.
3) Emulator klasörünün C sürücüsüne atılması istenir (pencereleriniz var)
4) sqlite-netFx40-setup-bundle-x86-2010-1.0.79.0.exe dosyasını çalıştırın ve kurun.

Yani, şimdi emülatörü ve oyunu çalıştırın:
1) Emulator klasörüne gidin, programa Visual C # Express Edition (vcs_web.exe'yi yükleyen) aracılığıyla MadCow2011.sln dosyasını çalıştırın.
2) F5'e basın, pencere yükleme ve emülatörün kendisi görünecektir.
3) Güncellemeler 1 sekmesinde, ilk bağlantıyı (mooege / mooege) seçin ve Deponayı Doğrula'yı tıklatın, 2 Güncelle / İndir düğmesini, Diablo III.exe dosyasının 3 noktasını (oyun yüklendiğinde) tıklatın, 4 MPQ'ları Kopyala'yı tıklatın ve yazıt [İşlem Tamamlandı!].

4) Oyna Diablo (Yerel) üzerine tıklayın, bir pencere açılır, görünen pencereye bir onay koyun ve Louch Diablo'ya tıklayın.
5) Sunucu ve oyun başladığında, oyun başladığında yaklaşık 2-3 dakika kadar sunucu başlıyor! test @ ve şifre 123456 girin.
6) Emülatöre bağlanamamanız durumunda, c: WindowsSystem32driversetc adresine gidin ve ana bilgisayar dosyasını açın, 127.0.0.1 eu.actual.battle.net ve 127.0.0.1 us.actual.battle.net adresinin altına yazın.
7) oyunu kapatın, sunucu ve MadCow.exe dosyası masaüstünde olmalı, fırlatmalı, Diablo (Yerel) çal düğmesini tıklayın, bir onay koyun ve Launch Diablo'ya basın, 2-3 dakika bekleyin, giriş yapın ve geçiş yapın ve VUAL!) Her şey işe yarıyor. ..

Yavaş yavaş, sunucu yükseltilecek, böylece yükseltilebilir, biz adım 3) yapıyoruz, oyun 1.0.2.9991 üzerinde yükseltmeyin! aksi halde emülatör oynamaz!

Yorum Gönder

0 Yorumlar