Outriders İndir | Online Fix | Full | Kurulum | Son Sürüm



Outriders, People Can Fly tarafından geliştirilen ve Square Enix'in Avrupa'daki yan kuruluşu tarafından yayınlanan ortak bir rol oynayan üçüncü şahıs video oyunudur. Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S ve Stadia için 1 Nisan 2021'de piyasaya sürülmüştür.

Outriders, rol yapma oyunlarından öğelerle karıştırılmış üçüncü şahıs nişancı oyunudur. Oyunun başlangıcında, oyuncular kendi özel karakterlerini oluşturur ve dört sınıf arasından seçim yapar, her biri oyuncuların kullanabileceği benzersiz yeteneklere sahiptir. Dört sınıf, zamana yön verebilen Düzenbaz (Trickster), ateşi kontrol altında tutan Pyromancer, sismik saldırıları serbest bırakabilen Devastator ve taretleri ve diğer cihazları kullanan Technomancer'ı içerir. Bu özel becerilerin soğuma süresi kısadır ve maksimum etki için diğer becerilerle birleştirilebilir. Oyun, oyuncuların becerilerinin kilidini açmalarına ve becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyan bir beceri ağacına sahiptir.21. yüzyılın ortalarında, iklim felaketleri daha sık ve tehlikeli biçimde büyüdükçe, insanlığın onları hafifletme kabiliyeti yetersiz kaldı ve Dünya geriye dönülemez noktayı aştı. Dünyanın büyük hükümetleri, Dünya benzeri bir ötegezegen olan Enoch'ta insanlığı korumak için son bir girişimde, kaynaklarını yeni kurulan Enoch Kolonizasyon Otoritesi (ECA) altında birleştirir. İki büyük koloni gemisi, Caravel ve Flores, her biri 500 bin kolonici barındırmaktadır. Caravel'in inşaatın ortasında patlamasına rağmen Flores, 83 yıllık bir yolculuğun ardından Enoch'un yörüngesine başarıyla ulaştı. Enoch'a ilk ayak basan insanlar, iniş bölgesini keşfetmek ve sömürgecilerin önünü açmakla görevli seçkin askerlerden oluşan bir ekip olan Outriders'tır. Ancak Outrider'lar, büyük ve ölümcül bir enerji fırtınası olan Anomali'yi çabucak keşfederler. Outrider'lar, ECA'yı kolonizasyonu iptal etmesi konusunda uyarmaya çalışır, ancak ECA liderliği bunun yerine kendi güvenlik güçlerini Outriders'ı tasfiye ederek susturmaları için gönderir. Anomaliye maruz kalan Outrider'lardan biri, dövüş sırasında ölümcül bir yara aldı ve daha sonraki bir darbe için ECA bilim adamı olan Shira tarafından kriyo durgunluğuna sokuldu.

Outrider, 31 yıl sonra kriyo durgunluğundan uyanır ve ECA'nın kolonizasyon girişiminin başarısız olduğunu anlayıp Anomali kolonisinin tüm ileri teknolojisini yok ederek tüm kolonicileri tek bir dağ vadisinin sınırları içinde hapseder. Düşman yabancı yaban hayatı tarafından kuşatılan ve azalan kaynaklarla bırakılan sömürgeciler, ECA'nın kalıntılarını ECA'yı devirmeye çalışan militan isyancılar olan İsyancılar ile karşı karşıya getiren büyük bir iç savaşa bölündü. Ek olarak, Outrider gibi Anomaliye maruz kalmayı başaran insanlar, doğaüstü güçlere sahip mutasyona uğramış insanlar, "Değiştirilmiş" hale geldi. Outrider, şu anda ECA'nın fiili lideri olan Shira ile yeniden bir araya gelmeyi başarır ve ona, ezilmiş isyancılara karşı savaşmak ve Değiştirilmişlerini ortadan kaldırmakla görevlendirir.

Shira daha sonra kendisinin ve bilim adamı Dr. Zahedi'nin Anomalinin diğer tarafından gelen gizemli bir sinyalin kaynağını bulmaya çalıştıklarını açıklar. İlk indiklerinde sinyalin tam frekansını kaydeden Outrider, Zahedi ile buluşmak için yola çıkar. Zahedi, koloninin malzemelerinin yarısı ile yörüngede kalan Flores'e bağlanabilen son uydu bağlantısına sahip olduğunu ortaya koyuyor. Kolonistler Anomaliden güvenli bir bölgeye taşınabilirlerse, yeni bir koloni kurabilirler. Zahedi ve birkaç yoldaşını alan Outrider, bir dizi tehlikeli ortamın içinden geçer ve sonunda Anomaliyi geçip diğer tarafa ulaşabilir, ancak Pax olarak bilinen vahşi bir yerli ırkın yaşadığı ve düşmanca davranan geniş, çorak bir çöl bulabilir.

Grup sinyalini takip etmeye devam ettikçe, onlar açıklanamaz Flores önce Enoch ulaşmıştır Caravel, enkaz keşfetmiştir. Caravel girdikten sonra Flores Dünya'yı terk ettikten sonra, insanlar geride bıraktığı grubu öğrenir o Flores önce Enoch ulaşmasını sağlayan daha gelişmiş bir motor ile Caravel yeniden başardık. İnişte, Caravel kolonicileri Pax ile karşılaştı ve yeteneklerini incelemek için onları köleleştirmeye ve üzerinde deney yapmaya başladılar. Seçeneği kalmadan kalan Pax, kendilerini mevcut vahşi formlarına çevirdi ve Caravel kolonicilerini ortadan kaldırdı. Bunca zamandır takip ettikleri sinyal, Caravel'in otomatik imdat işaretiydi. Pax saldırı Caravel ama Outrider ve kendi grup onları geri mücadele edebiliyoruz ve Zahedi onun kargo bölmeleri başlatmak için Flores bir sinyal gönderir.

Grup, kargo bölmelerinin inişini izlerken, Outrider'ın hikayelerinden esinlenerek izlerini takip eden bir grup sömürgeci tarafından karşılanır. Hâlâ görevlerini yerine getirmeye kararlı olan Outrider, kolonileşmek için uygun bir alan aramaya devam ediyor.


Minimum Sistem Gereksinimleri (720p / 60 FPS)

İşletim Sistemi : Windows 10
İşlemci : Intel Core i5-3470 ya da AMD FX-8350
Bellek : 8 GB RAM
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 750 Ti ya da AMD Radeon R9 270x
DirectX : Sürüm 11
Depolama : 70 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri (1080p / 60 FPS)

İşletim Sistemi : Windows 10
İşlemci : Intel Core i7-7700 ya da AMD Ryzen 5 1600
Bellek : 16 GB RAM
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB ya da AMD
Radeon RX 480 8GB
DirectX : Sürüm 12
Depolama : 70 GB kullanılabilir alan



Oyun

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı 
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Fix Dosyası

Online Fix Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Online Fix Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Oyunun Kurulumu : Öncelikle bilgisayarımızda steami çalıştırıyor ve Outriders demosunu 40-50mb indirme yapıyoruz . Sonrasında torrentten indirmiş olduğumuz oyun dosyalarına gidiyor (oyun dosyaları steam/steamapps/common/outriders demo şeklinde olacaktır), dosyaları kopyalıyor ve steamden indirdiğimiz demonun bulunduğu outriders klasörüne gidip yapıştırıyoruz . Sonrasında indirmiş olduğumuz online fix dosyasına gidiyor fix dosyasının içinde bulunanları da oyunun demo dosyasını indirmiş olduğumuz bölüme kopyalıyoruz . Sonrasında torrentten indirdiğimiz Outriders klasörünün içinde bulunan steam klasörüne giriyor içerisinde bulunanları kopyalayıp /steam klasörünün içersine yapıştırıyoruz . Sonra steam/steamapps/common/outriders demo klasörünün içinden easyanticheat klasörüne giriyoruz easyanticheat setupa tıklayıp kurulum yapıyoruz . Son işlem olarak oyunu steam kütüphanemize eklememiz gerekiyor . Steami çalıştırıyoruz , sol altta bulunan oyun ekle bölümünden oyun kısayolu ekle diyoruz veSteam/steamapps/common/outriders demo konumundaki Outriders-win64-shipping.exe dosyasını seçiyor ve steame ekliyoruz . Oyunu Steam kütüphanesinden çalıştırabilirsiniz .

Kurulum videosu youtube kanalımızda mevcuttur .

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)