Devil May Cry 4 İndir | Full | Türkçe Yama | Repack



Devil May Cry 4, oyuncuları yeni bir kahramanın tanıdık bir kahramanla çatıştığı gotik bir doğaüstü dünyaya sokar. Yeni lider adam Nero olarak, oyuncular benzersiz bir yeni oyun mekaniği olan güçlü "Devil Bringer" kolunu kullanarak inanılmaz saldırıları ve kesintisiz kombinasyonları ortaya çıkaracaklar.


Uzak bir arazinin kıyısında Fortuna Kalesi kasabası yatıyor. Kılıç Düzeni olarak bilinen grup burada gizemli bir din uygular. Tanrıları insanları korumak için savaşan ve tüm şeytanların yok edilmesine adanmış olan iblis savaşçısı Sparda'yı canlandırıyorlar. Düzenden genç bir şövalye olan Nero, Kılıç Düzeni'nin başını öldüren gizemli suikastçı Dante'yi bulmakla görevlendirildi. Aynı zamanda, şehir genelinde daha fazla şeytan görünmeye başlar. Nero yakında Dante'nin görünüşünün arkasındaki güdüyü ve Kılıç Düzeni'nin niyetlerinin arkasındaki gerçeği keşfetmeye gelecek.



İşletim Sistemi : Windows 7 / Windows 8.1
İşlem
ci : Intel Core2 Duo P8600 @ 2.40GHz / AMD Athlon II X2 240
Ekran Kartı : GeForce 8800 GTS / Radeon HD 3850
Kullanılmayan Ram Miktarı : 2 GB RAM
Depolama : 8 GB Boş Alan
Direct X Versiyonu : DirectX 10



Goob Repack (Sıkıştırılmış)

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Türkçe Yama

Türkçe Yama İndirme Linki : Bağlantı
Türkçe Yama Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Oyunun kurulumu : İndireceğiniz dosyalardan setup yapmanız yeterlidir . Türkçe yama için indireceğiniz rar dosyasındaki kurulum işlemini yapmanız gerekmektedir .

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)