Call of Duty Black Ops 2 İndir | Full | Zombi Mod | Dlc



Black Ops II , oyuncunun seçiminin hem mevcut görevi hem de hikayenin genel seyrini etkilediği dallara ayrılan hikayeleri içeren ilk Call of Duty video oyunudur. "Strike Force misyonları" olarak bilinen bu dallanma hikayeleri, 2025 hikayesinde ortaya çıkıyor ve kalıcı ölüm içeriyor . Bu görevlerin başarısı veya başarısızlığı, daha geniş bir kampanya hikayesi için sonuçlar doğurabilir. Görevlerden birini seçmek, oyuncu yeni bir sefer başlatmadığı sürece diğerlerini kilitler. 

Strike Force görevleri, oyuncunun insansız hava araçları , jet avcı uçakları ve robotlar gibi bir dizi farklı savaş varlığını kontrol etmesine izin verir . Oyuncu bir Strike Force görevinde ölürse, kampanya, oyuncunun önceden kaydedilmiş bir kontrol noktasını yüklemesine izin vermek yerine bu kaybı kaydetmeye devam eder. Oyuncunun Strike Force görevlerindeki ilerlemesi, hikayenin muhalifi Raul Menendez'in planlarını bile değiştirmeye devam edebilir. Oyunun sonunda, oyuncu yeni Soğuk Savaş'ın sonuçlarını değiştirmiş olabilir.

Benzer şekilde, ana hikaye görevlerinde, oyuncuya farklı seçenekler ve ilerleme yollarının verildiği, oyunun oynanışını ve hikayesini etkileyebilecek belirli noktalar vardır. Black Ops II , aynı zamanda oyuncunun bir göreve başlamadan önce ekipmanlarını özelleştirmesine olanak tanıyan ve bir göreve nasıl yaklaşılacağını seçme özgürlüğü sağlayan serideki ilk oyundur.


İşletim Sistemi : Windows 7 +
İşlemci : Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz veya AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
Bellek : 2 GB for 32-bit OS veya 4 GB for 64-bit OS
Ekran Kartı : Nvidia GeForce 8800GT 512 MB veya ATI Radeon HD 3870 512 MB
DirectX : Sürüm 9.0c
Sabit Disk : 16 GB
Ses : DirectX 11.0c uyumlu




Fitgirl Repack (sıkıştırılmış)

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

İngilizce Çözüm Dosyası

Fix Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Fix Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Zombi Modu Fix

Fix Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Fix Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Oyunun kurulumu : Oyunun kurulumu youtube kanalımızda mevcuttur . Zombi modunda sorun yaşarsanız fix uygulayabilirsiniz . Dil sorunu yaşayanlar da İngilizce çözüm dosyası indirip içinde bulunan dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine kopyalamaları yeterlidir .

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)