Dead Space 2 İndir | Full | Collector’s Edition | v1.1 Repack | Türkçe Yama



Oyuncu, Isaac Clarke'ı üçüncü şahıs bakış açısıyla, karakterin sağ omzunun üzerinden bakarak kontrol ediyor. Önceki oyunda olduğu gibi, oyun , Isaac'ın giysisinden yansıtılan hologramları ve mesajlar ve mühimmat sayısı gibi bilgileri göstermek için silahları kullanan bir dünya içi baş üstü görüntüleme ( HUD ) sistemi olan Kaynak Entegrasyon Donanımı (RIG) takımını kullanıyor. Vakum alanlarında, Isaac'in sağ omzunda boğulmadan önce elbisesinin ne kadar oksijen olduğunu sayan bir zamanlayıcı belirir . RIG, sağlık ve hareketsizlik modülü seviyelerini göstermek için Isaac'in sırtındaki göstergeleri kullanır. Isaac'in sağlığı veya havası sıfıra ulaşırsa veya oyuncu hızlı bir olaydan sağ çıkamazsa, Isaac ölecek ve oyuncuyu son kontrol noktasından yeniden başlamaya zorlayacaktır.

Oyunun başlarında, Isaac, Isaac'in güvenli bir şekilde geçmesine izin vermek için düşmanları ve başka türlü geçilemeyen hareketli engelleri (örn. Aktif ağır makineler) yavaşlatan durağanlık modülünü edinir; ve Isaac'in nesneleri telekinetik olarak taşımasını ve ateşlemesini sağlayan kinesis modülü . Oyuncu, güç düğümlerini kullanarak silahlarını ve zırhlarını çalışma tezgahlarında yükseltebilir. Oyuncunun çeşitli öğeleri alıp satabileceği ve Sprawl boyunca bulunan şemaları edinerek yeni silahlar ve kıyafetler kazanabileceği otomatik mağazalar var .

Oyun boyunca, oyuncu ilerlemeyi engelleyen farklı bulmacalarla karşılaşacaktır. Bazı durumlarda, Isaac makineleri çalıştırmak ve kapıları açmak için konsolları hacklemelidir ; diğerlerinde, Isaac devam etmek için mekanizmaları onarmalı veya yeniden konumlandırmalıdır. Oyuncu , Isaac'in giysisine bağlı iticilerle her yöne manevra yapabildiği sıfır-G ortamlarıyla düzenli olarak karşılaşır . Hem normal hem de sıfır-G ortamları, uzay boşluğu içindeki alanlarda olabilir; bu durumlarda Isaac, sınırlı oksijen kaynağını oksijen dağıtıcıları aracılığıyla yeniden doldurmalıdır.

İlk oyunda olduğu gibi, Isaac nekromorflarla, mutasyona uğramış ve saldırgan insan cesetleriyle savaşmalıdır. Nekromorfları yok etmek için, oyuncu "stratejik parçalama " kullanmalıdır : başka bir deyişle, nekromorfların vücutlarının uzuvlarını veya bölümlerini keserek. Örneğin, bir Slasher Necromorph'u kafasından vurmak, diğer birçok tür gibi, çok az etkiye sahip olacaktır; ancak kanatlı kollarından vurularak durdurulabilir. Nasıl yaralandıklarına bağlı olarak, bazı nekromorflar yeni duruşlar ve taktikler benimseyebilir, hatta bu süreçte yeni uzuvlar üretebilir veya daha fazla düşman doğurabilir. 


    İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/7
      İşlemci : Intel Pentium 4 @ 2.8 GHz / AMD Athlon XP 3000+
        Ekran Kartı : GeForce 6800 / Radeon X1600 Pro
          Kullanılmayan Ram Miktarı : 1 GB RAM
            Depolama : 17 Gb
              Direct X Versiyonu : DirectX 9



              Fitgirl Repack (Sıkıştırılmış)

              Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
              Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

              Türkçe Yama

              Türkçe Yama İndirme Linki : Bağlantı
              Türkçe Yama Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

              Oyunun kurulumu : İndireceğiniz dosyalardan setup yapmanız yeterlidir .
              Yamanın kurulumu : İndireceğiniz dosyalardan setup yapmanız yeterlidir .

              Yorum Gönder

              0 Yorumlar