Total War Warhammer İndir | Full | Türkçe Yama | v1.6.0 Dlc


Total War: Warhammer , ordular arasında gerçek zamanlı taktik savaşları olan sıra tabanlı bir strateji oyunudur . Önceki Total War oyunları tarihsel ortamlara sahipken Warhammer , fantastik ortamı ve Warhammer evreninden karakterleri tanıtıyor . Canavarları, savaşçıları ve kahramanları içeren bu karakterler, oyuncu veya bilgisayar tarafından kontrol edilir.

Oyun, İmparatorluğun yeni seçilen İmparatoru olarak Karl Franz'ın yükselişi ve bir iç savaş ayaklanması ve imparatorluğun hükümdarlığına kızan sayımlarla ortaya çıkan son kargaşayla başlar. Görevi, parçalanmış krallığını birleştirmek ve onları çevreleyen diğer alemlere meydan okumadan önce egemenliğini sağlamak ve Eski Dünya'ya barış getirmektir . Bu barış, Cücelerin vahşi Yeşilderililere karşı ebedi kinleri ve çok uzak Sylvania'daki Von Carsteins tarafından yönetilen Vampirler, batıda bir ölümsüz orduyu yönetmeye ve İmparatorluk tahtını ele geçirmeye çalışıyor. Yine de kuzeyde Kaos sürüsü, yoluna çıkan her şeyi yok ederek egemenlik yolunda duran her şeyi bozmaya çalışır.

Total War: Warhammer , lansmanda İmparatorluk (insanlar), Yeşilderililer (orklar ve goblinler), Cüceler ve Vampir Kontları (ölümsüzler) dahil olmak üzere dört oynanabilir fraksiyona sahipti. Kötü insanlardan ve canavarlardan oluşan Kaos fraksiyonu, piyasaya sürüldüğü ilk hafta ön sipariş veren veya satın alanlara ücretsiz olarak sunuldu ve daha sonra indirilebilir içerik (DLC) olarak mevcuttu. Başka bir insan fraksiyonu olan Bretonyalılar, Şubat 2017'den beri Campaign, Skirmish ve Multiplayer için mevcut. Her fraksiyon kendi benzersiz birimlerine ve Total War için yeni bir özellik olan bir kampanya öğesine erişime sahiptir.. Örneğin, Troller ve Devler gibi birimleri içeren Yeşilderililer fraksiyonunda "Waaagh!" Oyuncuyu her zaman savaş yolunda olmaya iten sistem.

Harekat haritası, Total War: Attila'da gösterilene benzer , birincil fark, haritadaki belirli bir noktadan diğerine geçerken fiziksel arazi ve iklimdeki daha büyük değişiklikler. Kampanya haritası, kuzeydeki Kaos atıklarından güneydeki Greenskin istilasına uğramış kötü bölgelere ve batıdaki Büyük Okyanus'tan doğudaki Dünya Kıyısı dağlarındaki Cüce krallıklarına kadar uzanıyor. 

Total War: Warhammer , Total War şehir ve birim oluşturma sistemi, ordu manevraları ve diğer fraksiyonlarla diplomasi etrafında inşa edilirken , önceki Total War oyunlarından farklı olan çok sayıda yeni unsura sahiptir . Daha önce bahsedilenlere ek olarak, ajanların ordunuza üstünlük sağlamak için savaşlara katılma yeteneklerini içerirler; daha önceki beş veya altıya kıyasla 30 farklı iskelet ve vücut tipi içeren daha geniş bir animasyon yelpazesi; yeni animasyon kapasitesini kullanan ejderha gibi uçan birimler; yozlaşmanın nedeni artık dahili faktörlerden çok Vampir Kontlarının veya Kaos ordularının varlığından kaynaklanıyor; Generallerin Lordlar olarak yeniden adlandırılması - artık bir koruma birimine gömülmek yerine bireyler olarak savaşıyorlar ve hem kendi hem de ordularının gücünü artırmak için beceri ve ekipman ağaçlarıyla yükseltilebiliyorlar; ve oyuncuların kilidi açılabilir öğeler ve yetenekler elde etmeleri için görevleri ve savaşları tamamlamaları için görev yapan bir görev modunun eklenmesi. Ancak en önemli yeni unsurlardan biri sihirdir. Farklı hiziplerin çeşitli sihir "irfanlarına" (türlerine) farklı miktarlarda erişimi vardır ve Cüceler gibi bazıları hiçbir şekilde erişime sahip değildir. Sihire erişimi olan birimler savaşların gidişatını değiştirebilir - yetenekleri, önceki oyunlarda savaş alanı birimleri için mevcut olanlardan çok daha güçlüdür. 


İşletim Sistemi : Windows 10 (64-bit)
İşlemci : Intel Core i5-4570 / AMD Ryzen 5 1600 – 3.2 GHz
Bellek : 8 GB RAM
Ekran Kartı : AMD Radeon R9 270X / NVIDIA GeForce GTX 760
VRAM : 2 GB VRAM
DirectX : Sürüm 11
Depolama : 35 GB kullanılabilir alan




R.G.Mechanics (Repack)

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Türkçe Yama

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Oyunun ve yamanın kurulum videosu : Bağlantı
Oyunun ve yamanın kurulum videosu (alternatif) : Bağlantı

Yorum Gönder

0 Yorumlar