Dishonored 1 İndir | Full | Türkçe Yama | Pc



Dishonored , birinci şahıs bakış açısıyla oynanan , gizli eyleme ve karşıt güçleri ortadan kaldırmak için cihazların ve çevrenin kullanımına vurgu yapan bir aksiyon-macera oyunudur . Oyun dünyası, oyun içi hareket ve güçler açısından birden çok keşif yolu için tasarlanmış, bağımsız, görev odaklı bir dizi alandır. Görevler arasında oyuncu, oyuncu karakteri Corvo'nun müttefikleriyle buluşabileceği, görev brifingleri ve alternatif hedefleri alabileceği ve kurtarılan ganimetleri yeni ekipman ve yükseltmelere dönüştürebileceği Hound Pits pub adlı merkezi bir merkeze götürülür. Oyun içi alanlar arasında yükleme iskeleleri, kraliyet mülkleri, yoksulluk çeken sokaklar ve bir hamam bulunur. Oyuncu ilerlemesini her yerde kaydedebilir ve oyun bir kontrol noktası kaydetme sistemi içerir. Savaş sırasında kaydetme devre dışı bırakılır. Oyunda sağlık ve mana (sihirli) iksirlerinin etkinliğini ve düşmanların farkındalığını, verilen hasarı ve yanıt verme yeteneğini değiştiren dört zorluk seviyesi vardır . Kolay ortamda, sağlığın yenilenmesi mümkündür. 

Şerefsiz özellikleri rol oynayan oyun böyle güçleri yükseltmek için ve doğrusal olmayan sonuçlara odaklanarak ahlaki seçimler yapmak yeteneği gibi unsurlar. Oyun, oyuncunun patron karakterleri ve görev hedefleri dahil olmak üzere hiçbir oyuncu olmayan karakteri (NPC) öldürmeden tamamlamasına izin verecek şekilde tasarlanmıştır. Ortak yaratıcı tasarımcı Harvey Smith tarafından verilen ölümcül olmayan duruma bir örnek , oyuncunun bir karakter için bir yan görevi tamamlamasını içeriyordu ve karşılığında bu karakter, Corvo'nun iki hedefinin kaçırılıp köleleştirilmesini sağladı.Her görev, hedefleri keşfetmenin ve bunlara ulaşmanın birden çok yolunu içerir. Bölümlerde gezinme ve seviyelerin keşfi, bilgisayar korsanlığı veya gizlice girme gibi belirli bir oyun tarzını hedefleyen belirli yollar yerine oyuncu karakterinin yeteneklerini desteklemek için tasarlanmıştır. Bir görevdeki hedefin kıyafetlerinin ve maskesinin rengindeki değişiklikler gibi belirli görev unsurları rastgele hale getirilir ve oyuncunun görev her oynandığında hedefi bulmak için oyun alanını keşfetmesini gerektirir.

Oyuncunun eylemleri iyi veya kötü olarak değerlendirilmez, bunun yerine oyuncunun neden olduğu dost ateşi, şiddet ve ölüm miktarlarını kaydeden bir "kaos" sistemi tarafından izlenir. Bu, oyuncuyu doğrudan cezalandırmadan veya bir oyun stilini diğerine göre seçmeye zorlamadan hikayeyi etkileyerek oyun dünyasını değiştirir. Örneğin, şiddeti onaylamayan bir NPC, oyuncuyu desteklemeyi reddedebilir veya hatta ona ihanet edebilir. Oyun, diyalog değişimi gibi senaryolu yollardan ve farelerin ve rahatsız olan vatandaşların varlığını artırmak ve yeni sahneler eklemek gibi dinamik yollardan kaynaklanan kaosa tepki veriyor. Bu, aktif görevi ve gelecekteki görevleri etkileyebilir. Sistem ayrıca, hangi karakterlerin yaşadığına veya öldüğüne bağlı varyasyonlarla oyunun iki sonundan hangisine ulaşıldığını da etkiler. Şiddet kullanmak, görevlerin gizli bir yaklaşım kullanmaktan daha kısa sürede tamamlanmasını sağlar, ancak şiddet, doğrudan savaşta daha sık gerekli olan sağlık ve mana iksirleri gibi oyun içi kaynakları daha fazla tüketir.
 

İşletim Sistemi : Windows Vista / 7 +
İşlemci 3.0 Ghz çift çekirdekli bir işlemci ya da üstü
RAM : 4 GB
HDD 9 GB boş alan
Ekran Kartı : Nvidia GeforceGTX 460 512MB ya da ATI Radeon HD 5850 512 MB ekran kartı
Ses Kartı : Windows uyumlu ses kartı




R.G.Mechanics (Repack)

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Türkçe Yama

Türkçe Yama İndirme Linki : Bağlantı
Türkçe Yama Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Reloaded(Yama ile uyumlu sürüm)

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Oyunun kurulumu : İndirdiğiniz dosyalardan setup yapmanız yeterlidir . Türkçe yama içinde oyun dizinini seçip kurulum yapmanız yeterlidir . Reloaded kurulumda setup ve crack yapmalısınız .

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. crack gerekiyor mu?
    Gerekiyorsa nasıl yapılacak

    YanıtlaSil
  2. 4 tane dlc vardı onlar gelicekmi??

    YanıtlaSil
  3. Abi CALL OF JUAREZ BOUND IN BLOOD diye bi oyun var onuda siteye upload edermisin rica etsem ??

    YanıtlaSil
  4. antivirüs trojan diye algılıyo.

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)