Quantum Break İndir | Full | Türkçe Yama | v1.0.126 | Repack



Quantum Break , üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan bir aksiyon-macera video oyunudur . Oyuncular, zamanın tekleyerek Joyce dışında her şeyin donmasına neden olduğu bir dünyada zaman manipülasyon güçlerine sahip olan Jack Joyce'u canlandırıyor. Oyuncular, Monarch güvenlik görevlileri dahil çeşitli düşmanlarla karşılaşır; Zamanı manipüle etmelerine izin veren özel olarak tasarlanmış kıyafetlerle donatılmış grevciler; ve Juggernauts, çok güçlü ateşli silahlarla donatılmış ağır zırhlı düşmanlar. Farklı düşmanların farklı davranışları vardır ve oyun, oyuncuların onları yenmek için farklı taktikler ve stratejiler kullanmasını gerektirir.

Düşmanları yenmek için oyuncular çeşitli saldırı ve savunma yeteneklerinden yararlanabilirler. Jack dört tür ateşli silah bulabilir: tabancalar , saldırı tüfekleri , pompalı tüfekler ve karabina tüfekleri. Ayrıca birkaç tür zaman manipüle etme gücüne sahiptir. "Time Stop", bir zaman baloncuğuyla düşmanların etrafındaki zamanı dondurur. Oyuncu, balonun içinde sıkışmış bir rakibi vurursa, gücü artar ve kısa bir süre sonra balon kaybolduğunda mermiler düşmanı öldürür. "Zamana Hücum" Jack'in bir düşmanın yanına koşup hemen yakın dövüşü alt etmesine izin verir. Ayrıca, daha hızlı olması için, bu güç kullanımı arasında atlatmak kapağınhabersiz düşmanları bulunduğu yere göre karıştırmak için. "Time Blast" düşmanları havaya uçurur ve dondurur. Savunma yeteneği olan "Zaman Kalkanı" gelen tüm hasarı saptırırken, "Time Dodge" oyuncuların saldırılardan kaçmak için hızlıca atılmalarını sağlar. Bu zaman manipüle edici güçlerin çoğu, kullanımdan sonra kısa bir soğuma süresine sahiptir. Çatışmada, Jack çevresel nesnelerin yanında dururken otomatik olarak siper alır. Ancak oyundaki yapay zeka , oyuncuyu birbiriyle koordine ederek siperin dışına itmek için tasarlanmıştır.

Jack'in savaşta kullanılmayan başka zaman güçleri vardır. "Time Vision" önemli noktaları ortaya çıkarır ve etkileşimli nesneleri ve düşmanları vurgular. "Zaman Yankıları", geçmiş olayları yeniden oynatmasına izin vererek hikaye hakkında ek bilgi sağlar. Oyun , kuantum dalgaları, belgeler, bilgisayarlar ve medya dahil olmak üzere "anlatı nesneleri" olarak bilinen çeşitli koleksiyon türlerine sahiptir . Oyuncular, zaman gücü geliştirmeleri satın almak için deneyim puanları olarak kullanılabilecek "kronon kaynakları" toplayabilirler .  Ayrıca oyunda, oyuncuların çevresel bulmacaları çözmesi gereken daha az aksiyon odaklı bölümler var ,3B platform oyunu . Zamanın teklemesi ve çökmesi ile nesneler bir zaman döngüsünde sıkışıp kalabilir ve oyuncuların oyunun bir sonraki bölümüne geçmeleri için platformlar haline gelebilir veya son derece dengesiz olan tehlikeli çevresel tehlikeler yaratabilir. İkinci durumda, oyuncunun yolunu tıkayan engeller haline gelirler. Jack, zamanı yavaşlatma veya durdurma gibi zaman manipülasyon güçlerini kullanarak bunların üstesinden gelebilir, böylece incinmeden devam edebilir. Ayrıca , oyunun belirli noktalarında donmuş oynanamayan karakterleri canlandırabilir .

Oyun beş bölüme ayrılıyor. Oyuncular, Jack Joyce olarak oyunun bir bölümünü oynadıktan sonra, dijital şovun bir bölümü oynanmadan önce, olay örgüsünü etkileyen çok önemli bir eşzamanlı karar için rakip Paul Serene'nin kontrolünü ele geçirir. Oyunda, video oyunu bölümü kahramanların hikayesini anlatırken, gösteri düşmanların hikayesini anlatıyor. Oyuncular, "bağlantı noktaları" olarak da bilinen TV şovunun her bölümünün başında seçim yapabilirler. Bu kararlar oyunun durumunu etkiler. Paul Serene'nin bilişsel gücü olduğundan, oyuncular bir karar vermeden önce her seçimin sonuçlarını görebilirler. 


İşletim Sistemi : Windows 7 + (64 bit)
İşlemci : Intel Core i5-4460, 2.70GHz or AMD FX-6300
Bellek : 8 GB RAM
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 760 or AMD Radeon R7 260x
DirectX : Sürüm 11
Depolama : 68 GB kullanılabilir alan




Fitgirl Repack (sıkıştırılmış)

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Türkçe Yama

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Oyunun kurulumu : İndireceğiniz klasörden setup yapmanız yeterlidir . Türkçe yama kurulumu açılan sitede mevcuttur .

Yorum Gönder

0 Yorumlar