Grand Theft Auto Vice City Full HD İndir | Türkçe | GTA



Vice City'e hoş geldiniz. 1980'lere hoş geldiniz.

Büyük saç, aşırı ve pastel takım elbiselerle dolu on yıldan beri, bir adamın suç yığınının zirvesine yükselişinin hikayesi geliyor. Sahilden bataklıklara ve parıltıdan gettoya uzanan devasa bir kentsel yayılma olan Vice City, şimdiye kadar yaratılmış en çeşitli, eksiksiz ve canlı dijital şehirlerden biriydi. Açık dünya oyununu karakter odaklı bir anlatı ile birleştirerek, zevkler ve bozulmalarla dolu bir kasabaya varırsınız ve istediğiniz gibi devralma fırsatı verilir.

Maksimum güvenlikte uzun bir aradan sonra Liberty City sokaklarına yeni dönen Tommy Vercetti, eski patronu Sonny Forelli tarafından Vice City'ye gönderilir. Liberty City'de yeniden ortaya çıkması konusunda anlaşılır bir şekilde gerginlerdi, bu yüzden güneye bir yolculuk iyi bir fikir gibi görünüyordu. Ancak Vice City'nin göz alıcı, hedonistik metropolüne vardığında her şey yolunda gitmez. O kuruldu ve parasız ve malsız kaldı. Sonny parasını geri istiyor ama motorcu çeteler, Kübalı gangsterler ve yozlaşmış politikacılar onun yoluna çıkıyor. Vice City'nin çoğu Tommy'nin ölmesini istiyor gibi görünüyor. Tek cevabı, savaşmak ve şehri kendisi ele geçirmek.



İşlemci : 800 MHz Intel Pentium III veya 800 MHz AMD Athlon veya 1.2GHz Intel Celeron
Hafıza : 128 MB RAM
Grafikler : DirectX 9.0 uyumlu sürücülere sahip 32 MB ekran kartı
DirectX Sürümü : Microsoft DirectX® 9.0
Sabit Disk : 915 MB boş sabit disk alanı



Hazır Kurulu (HD)

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Türkçe Yama | Hileler | Daha Fazlası

Türkçe Yama İndirme Linki : Bağlantı
Türkçe Yama Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Oyun hazır kuruludur . İndirip exeden oynayabilirsiniz . Oyun Türkçedir ancak bir sorun olursa ayrıca yama da kurabilirsiniz . Bıraktığım linkten hem yamaya hem oyun hilelerine ve bir sürü ek detaya ulaşabilirsiniz . İyi eğlenceler !

Yorum Gönder

0 Yorumlar