Assassin's Creed: Revelations Full İndir | Türkçe Yama



Bir adam tüm savaşlarını kazandığında ve düşmanlarını yendiğinde; elde etmesi için geriye ne kaldı? Ezio Auditore, gerçeğin peşinde, cevaplar ararken hayatını geride bırakmalıdır.
Assassin's Creed® Revelations'da usta suikastçı Ezio Auditore, efsanevi akıl hocası Altair'in izinden bir keşif ve keşif yolculuğuna çıkıyor. Bu, Ezio'yu Osmanlı İmparatorluğu'nun kalbi olan ve giderek artan Tapınak Şövalyeleri ordusunun bölgeyi istikrarsızlaştırmakla tehdit ettiği Konstantinopolis'e götürecek olan tehlikeli bir yoldur.
Ezio'nun ödüllü hikayesine ek olarak, daha fazla mod, daha fazla harita ve daha fazla karakterle iyileştirilmiş ve genişletilmiş bir çevrimiçi çok oyunculu deneyim geri dönerek suikastçı becerilerinizi dünyanın dört bir yanından diğerlerine karşı test etmenize olanak tanır.



İşletim Sistemi: Windows® XP +
İşlemci: Intel® Core™2 Duo E4400 @ 2.0 GHz veya AMD Athlon™ 64 X2 4000+ @ 2.1GHz
Ram: 1.5 GB
Ekran Kartı: Shader Model 4.0 veya üzeri ile 256 MB DirectX® 9.0 uyumlu kart
DirectX®: DirectX® June2010 veya daha yenisi
Sabit Disk: 12 GB



Skidrow

Oyun Dosyası İndirme Linki: Bağlantı

Türkçe Yama 

Türkçe Yama İndirme Linki: Bağlantı

Yama kurulum videosu: Bağlantı

Skidrowda oyunun kurulumu için iso dosyasına sağ tıklayıp bağla deyip sanal disk oluşturmalısınız. Sanal diskten setup ardından crack yapmanız yeterlidir. Yamanın dosyasını indirip bıraktığım kurulum videosundan yamayı kurabilirsiniz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)