Fallout New Wegas İndir | Full | Türkçe Yama | Repack | v1.4.0.525



Fallout: New Vegas, Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayımlanan Fallout serisi oyunudur. New Vegas, bir devam oyunu niteliği taşımasa da Fallout 3’te kullanılan oyun motorunu kullanır.

Çıkış tarihi: 19 Ekim 2010
Mod: Tek oyunculu oyun
Geliştirici: Obsidian Entertainment
Motor: Gamebryo
Tasarımcılar: Josh Sawyer, Chris Avellone, John Gonzalez, Charles Staples
Platformlar: PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows

Fallout: New Vegas‘a hoş geldiniz. Yeni Vegas. Burası kafasından vurulmadan ve ölüme terk edilmeden önce kendi mezarınızı kazdığınız türden bir kasabadır… ve işler gerçekten çirkinleşmeden önce. Bu çöl vahasının tam kontrolü için mücadele eden savaşan gruplar tarafından parçalanan hayalperestler ve desperadoslar kasabası. Doğru türden silahlara sahip doğru türden bir insanın kendileri için gerçekten bir isim yapabileceği ve yol boyunca bir ya da iki düşmandan fazlasını yapabileceği bir yer. Isı ile patlayan Mojave Wasteland, muazzam Hoover Barajı ve neon sırılsıklam Vegas Strip’i ile savaştıkça renkli bir karakter, güce aç hizipler, özel silahlar, mutasyona uğramış yaratıklar ve çok daha fazlasıyla tanışacaksınız.

İşletim Sistemi : Windows XP / Vista / 7 +
İşlemci : Intel / AMD Dual Core – 2.0 GHz
Bellek : 4 GB RAM
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 6 series / ATI 1300XT series
VRAM : 512 MB VRAM
DirectX : Sürüm 10
Depolama : 10 GB kullanılabilir alan

Fitgirl Repack (sıkıştırılmış)

Oyun Dosyası İndirme Linki : Bağlantı
Oyun Dosyası Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Türkçe Yama

Türkçe Yama İndirme Linki : Bağlantı
Türkçe Yama Alternatif İndirme Linki : Bağlantı

Oyunun kurulumu : İndireceğiniz klasörden setup işlemini yapmalısınız . Kurulum öncesi windows defenderi devre dışı bırakın . Setup tamamlanınca onaylayıp yamayı kurabilirsiniz . Yama kurulumu içinde indireceğiniz dosyadan yama kurulum sihirbazını çalıştırıp oyunun kurulu olduğu dizini seçin ve kurulum yapın . İyi oyunlar .)

Yorum Gönder

0 Yorumlar